onsdag 6. mai 2015

Hals med brettekant

Må innrømme at jeg har gått på noen garnsmeller i det siste. Måtte ha noen mindre prosjekter å putle med og hadde ikke fargene jeg ville bruke. Supermyke hesper med Abuelita tjukk merino kjøpt hos Pickles.Denne skarpe korallfargen(Vinterkinn) hadde jeg fra før og den ble det en hals med brettekant av. Første gang jeg har prøvd meg på midlertidig opplegg, og det var kjekt! Det er i grunnen ganske enkelt. Du tar en heklekrok og hekler masker til en lang snor, litt flere enn opplegget. Så strikker du opp masker  fra denne. Tar litt tid, men det blir bra!
Søk opp "provisional cast on" på youtube så er det mange gode videoer på dette. En nettside jeg liker godt er verypink.com
Her kan du søke opp mange teknikker og strikkemønstreDet måtte jo bli en til hals da. Her har jeg valgt å ha kontrastfarge også på innsiden av brettekanten øverst. Og en brettekant nederst ble det og.

Her blir kanten sydd fast med maskesting slik at den ikke blir så stram.VrangsidenRettsidenNå mangler bare strikkesnorer til begge. Jeg har kjøpt meg en strikkemølle så det går mye fortere, skikkelig smart altså!2 kommentarer:

  1. Halsene dine ble veldig tøffe!

    SvarSlett
  2. very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

    SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...