onsdag 10. juni 2015

I ❤ London, Genserbonanza del II

Jeg fortsetter med genserbonanzaen fra ifjor med en oversized fluffy og myk genser. Falt pladask for dette garnet fra Drops, Brushed alpaca silk. Lett, pusete og passe varmt men allikevel luftig. 
I løpet av sommeren kommer det også flere farger så regner jeg med det må blit litt påfyll i lageret også;)

Jeg ville ha en ovesized kosegenser som jeg kunne bruke om kvelden og målet var å ha den ferdig til den årlige sommerturen til London. det gikk kjapt på pinne 7, tror jeg brukte 5-6 dager på denne. Med tiden har den nuppet litt i siden og under ermene, men alt vil jo nuppe noe når det blir utsatt for friksjon, og det må det nesten om man skal bruke plagget. Men i forhold til hvor mye denne er brukt så syns jeg den har holdt seg veldig godt. Dette har vært kosegenser nr 1 gjennom hele høsten, vinteren og nå også på våren og perfekt til å slenge på seg om kvelden når jeg tv-strikker ;) Garnet vider seg litt ut i bruk, greit å ha i bakhodet underveis.

Jeg har strikket den fra toppen og ned (som vanlig)med dobbel tråd, en av hver farge, brun og grå. Raglan med riller og laange ermer som skal brettes opp. Vid og kort i livet med lengre vrangbord bak. For at den ikke skulle være for vid i halsen plukket jeg opp maskene og felte så av vrangt på neste omgang. Da ruller den ikke men er bare en helt enkel avslutning. 

Fargen var litt vanskelig å få frem på bildene, enten ble den litt lys eller litt mørk men den er sånn noenlunde som dette.


 Fargen glir jo nesten inn i reinsdyrpelsen

Oppskrift: even top-down
Garn: Brushed alpaca silk
Pinner:7, 6 og 5,5
Garnmengde: 220g (4,5 nøster av hver farge)
Prosjekside ravelry


3 kommentarer:

 1. En slik genser MÅ bare bli en favoritt!!!
  Jeg strikket en lignende i fjor, men den har jeg ikke gått så mye med faktisk, for den er Muldvarpfarget og altfor varm. Mulig jeg må finne en ny eier til den.....hm
  Pleier du å dra fast til London hver sommer du? Det er da en fin vane å ha, hi hi...
  Mann og sønn var der for to helger siden, i Camden, kun for å nyte livet og å gå på hard core konserter. De kom hjem kjempefornøyde.
  Jeg selv er satt ut av spill for tiden, men er nå på bedringens vei, siden jeg har fått medisiner.
  Klem

  SvarSlett
 2. Lekker genser. jeg har strikket en i samme garnet. Rødt. Myk og god.
  Klem

  SvarSlett
 3. Nok en fin genser fra deg :) De ser så utrolig gode ut disse kosegenserene dine!

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...