torsdag 30. oktober 2014

I pakkemodus

Jippi! 
Vi fikk solgt huset i forrige uke, dagen etter visning. Ikke verst! Og prisen er vi veldig fornøyd med så nå er det bare pakking og venting. Vi skal ikke overta før i januar, men tiden mot jul går jo fort så det er liksom bare å sette i gang. Det blir litt strikking på kveldene da, klarer meg ikke helt uten. Men det går mest i enkle plagg som votter, sokker og så har jeg et par gensere å fullføre så jeg har nok å henge fingrene i. 

Et av mine yndlingsgarn er Cascade 220 og med litt påfyll av sporttykkelsen måtte jeg jo teste ut tovingen av de.

Til venstre er før toving, da passet de nesten min hånd.
Til høyre har jeg hatt de på en 40graders finvask og da ble de veldig godt tovet og faste. Jeg strikka et par til i samme farge som jeg hadde på 30 grader og det funka bedre med min maskin.
Nå passer de forhåpentligvis en 8 åring;)


Et annet garn jeg ikke har prøvd å tove før er Finull. De ble litt tynnere og mer fluffy, men veldig myke og gode. Disse i lys syrin er til ei på 11 år.

Oppskrift: egen
Garn: Cascade yarns 220 sport (shrimp) og Rauma finull (lys syrin)
Pinner: 3,5 og 4
Forbruk:33g og 27g
Les mer om de rosa og lilla

6 kommentarer:

 1. Hallo
  Grattis med kjapt hussalg. Nå kan du bare gå og glede deg til flyttingen etter nyttår.
  Vi flyttet inn her vi bor nå ( 4 år siden ) uka før jul. Det var litt av et styr, for vi jobbet lange dager, julerush osv. Det endte med at jeg ikke dukka opp på jobb dagen etter, fordi jeg trodde jeg skulle ha senvakta. Hadde vært oppe til kl 01 natta før, og alle klærne mine lå i sorte søppelsekker. Så da de ringte om morgenen, hadd jeg ikke noe å ha på meg, kun svett arbeidstøy. He he......jeg fikk ordnet det så en annen kom istedet, he he. For et styr.
  Fiiiine votter. Slike tovavotter er så gode når det er kaldt. Og Finull er kjempegodt å tove med. Merkelig nok, strikker jeg også slike votter nå, til Sophia, som hun skal bruke på skolen ( Landbrukksole ) De er kjempestore før toving, og man kan ikke tro de vil krympe såpass. Vil du prøve min oppskrift, sender du meg bare en Mail........
  Er du lur, pakker du sommertøyet ditt nå, så er det klart til flytting. Og husk, kast alt det du ikke har brukt på etpar år. Så får du ryddet i tøyet ditt. Lykke til.
  Klem

  SvarSlett
 2. Delikate tovavotter! Jeg bruker vanligvis Vamsegarn fra Rauma når jeg strikker votter for toving, men votter av Finull er supert inni vindvottene.
  Lykke til med flyttinga!

  Klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med salg av huset! Tida fram til jul går fort, ja. Og pakking tar alltid lenger tid enn man hadde tenkt. Det er i hvertfall min erfaring ;) Uansett så er det godt å kunne slappe av og kose seg med litt strikking innimellom :)

  SvarSlett
 4. Yes! Because I also like this!
  For technical personnel to solve!

  ______________________
  Here is my Buy FIFA 15 Coins will sent to you on http://www.fifa15buy.co.uk/fifa15.html

  SvarSlett
 5. Tova votter er det beste man kan ha på hendene om vinteren:) Har ennå ikke klart å lage et par som passer mine hender... :P

  SvarSlett
 6. Grattis! Må nok strikke et par slike nå før jul:) veldig fine!

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...