onsdag 6. mai 2015

Nyhet!

Nå når det begynner å våres blir jeg mindre strikkegal og mer hagegal. Det nye huset vårt har større tomt og hage og her skal jeg gjøre om på en god del. Planene er mange og plantelista lang så det kommer vel til å ta noen år, hehe. Men det er slik med hagearbeid, det er alltid i utvikling og man blir egentlig aldri helt ferdig. Det er jo det som er så gøy med det!

Så for å få dokumentert litt av det jeg holder på med så har jeg bestemt meg for å starte enda en blogg, en handler mer om planter, hage og sikkert litt matlaging. Så får jeg se hvordan det går og om jeg klarer å være så aktiv begge steder som jeg ønsker.


Første innlegg  på Fargeflekken kan dere lese her

Håper dere liker den og at noen vil følge med meg der også! 3 kommentarer:

  1. Hage er spennende! Gleder meg til å følge deg der å:)

    SvarSlett
  2. Lykke til med ny blogg! Hage er fint, men jeg har ikke "grønne fingre", så jeg nøyer meg med å se det fine andre får til! Blir spennende å se mer av Hage-bloggen din! :-)

    SvarSlett
  3. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

    SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...