onsdag 15. oktober 2014

Mindless strikking

Titt tei her var jeg igjen! Var visst ikke like enkelt å komme i gang blogginen allikevel. Og det er en travel tid jeg går i møte. 
For vi skal nemlig flytte!! 
Ikke så langt da, er fortsatt i samme by, og tilbake til området vi bodde i for noen år siden. Dette skjedde ganske så tilfeldig. Jeg fikk nyss i at nabodama skulle selge og da måtte jeg bare inn på Finn og se hvordan hun har det. Vår rekke med hus er eneboliger mens hun bor leilighet og jeg har alltid vært nysgjerrig på hvordan de ser ut. Og mens man først kikker litt så kunne jeg se hva annet som var til salgs. Det kan vel ikke skade??
Dæsken jeg kom over et flott hus. Et eldre enn det vi bor i nå, men påbygget og oppusset i senere år. Og stor tomt med flott terrasse og stor hage! Det kan vel ikke skade å stikke innom på visningen vel? Bare sånn for å se. Ofte skjer det at det ser bedre ut på bildene, så kan hende det ikke er noe tenkte jeg. 

Kom på visning og ble forelsket i dette huset. Litt spesielt for det er over flere plan(halve etasjer), spennende syns jeg! 
Samme dag som det var visning skulle mannen min på jobbreise til andre siden av kloden. Bokstavlig talt så henta taxien ham en halvtime etter vi var komt hjem. Og mens vi sa hadet fikk vi også blitt enige om å satse på å by på det. Neste dag satt jeg i telefonen med bank og megler og begynte å by. Helt alene satt jeg der, uten å kunne snakke med mannen. Vi hadde bare blitt enige om smertegrensen og resten var opp til meg. 
Kan tro jeg hadde vondt i magen! Både av glede og gruing. Vi var heldige å slapp noen andre budgivere og det hele var over på få timer. Jeg satt igjen med en skrekkblandet fryd og lurte litt på hva i fanden vi hadde funnet på? Det var bare gått én uke siden jeg først annonsen og nå var det vårt. 
Så nå er vi i gang med salg og skal ha visning neste uke. Rydding og pynting har blitt gjort i en fei for å få det klart fortest mulig. Så nå er det bare å vente og så er det pakkestyret som begynner. 

Siden jeg har konsentrert meg mest om hus, interiør og pakking så er mindless strikk greit å ha på kvelden. Og sokker er da perfekt. 
Prøver å strikke ett par pr måned men nå er jeg et godt stykke inn i neste år. 

Først ut er par 11, strikket i Rauma Mitu på pinne 4. Disse fikk mannen, det må jo dryppe litt på han også innimellom;)Par nr 12 ble rester av Mitu. 
Til moi of course, er så ego for tiden! Pinne 4 på disse også. 
Jeg har masse på lager å vise dere så jeg skal prøve å variere innleggene litt så det ikke blir så kjedelig med bare sokker ;)
Skal prøve å få blogget og kommentert litt mer, men det er liksom ikke alltid nok tid eller ork igjen. 

I dag skal vi treffe selgerne av det nye huset og få målt litt. Spennende altså! Håper de er greie folk å ha med å gjøre. 

Ønsker alle en super duper onsdag!5 kommentarer:

 1. Oi, så spennende, gratulerer så mye!

  Skjønner det med blogging og kommentering, ikke alltid tid og energi strekker til. Jeg føler jeg må ha tid til begge deler om jeg skal blogge oftere, for kommentarene jo er en viktig del av hele bloggfellesskapet.

  Kule sokker!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny bolig, og attpåtil et hus! Og det er noen ganger slik, at man blir litt tatt på sengen, og plutselig har man kjøpt seg noe nytt. Så spennende. Håper du tar før og etter bilder, så får du blogga litt, he he...
  Kan vi ikke si du har strikket så mange sokker, at du har strikket litt for min del også? Den siste sokken jeg strikket, var for en uke siden, og det var kun EN sokk, men det var jo fordi datteren måtte ha en spesial-sokk til det knekte tåa si. Jag slapp altså unna med en sokk!
  Jeg har også strikket noen sokker i MITU tidligere, og det går kjapt, og blir kjempegode sokker. Dine var fine, og kommer nok i bruk fremover, tenker jeg. Nå blir det jo litt kaldere. Vi er tross alt midtveis i oktober.
  Da får du vel bare glede deg til all pakkingen som ligger foran deg. Lykke til.
  Ps: beklager masse skriveleifer, men Ipaden lever sitt eget liv.....

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny bolig. Spennende å skal flytte. Fine sokker du har strikket også. Sokker får en jo aldri nok av, også er det veldig populære gaver. Lykke til med flyttingen.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med med hus! Vi har akkurat kommet i orden i nytt hus vi også så jeg vet hvor tidkrevende og spennende det kan være. Masse lykke til! Fine sokker:)

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...