torsdag 14. januar 2016

Året som gikk

i en fei kan man vel si...Det er liv i denne leiren enda. Såpass mye liv at bloggingen stagnerte helt. Men nå håper jeg å få litt mer tid til blogging fremover. Det har blitt strikket jevnt og trutt, bare ikke i nærheten så mye som før. Forrige blogginnlegg var vel i august, og rett etter det fikk vi vite at vi skulle få en liten hannvalp fra der vi hadde stått på liste siden året før. Lykke i heimen var det når vi fikk pelsdottten hjem i slutten av oktober. Så her er mesteparten av tiden gått til valp, valpekurs og trening av valpen. Garnnøster kan ikke has fremme på dagtid, da blir de spist hehe! Så her er det strikking når pelsdotten er i seng for natten. Og helst helt enkle ting, der jeg slipper å bruke hjernen. Må ærlig innrømme at det sviver litt seint oppi toppen for tiden :-P

Enda er der gensere og jakker fra 2014! jeg ikke har vist frem... Strikken fra siste halvår har gått mye i småplagg, sokker, votter, pannebånd og skjerf. Greit og mindless rett og slett. 


Sokker i halvpatent ble det maange par av! Til disse har jeg brukt dobbel tråd mirasol som jeg kjøpte på salg. Lenge siden de ble ferdige men hver gang de ble brukt irriterte jeg meg over at de var litt korte på ankelen. Jeg rakk opp avfellingen og fant fram den eneste fargen jeg hadde i mirasol igjen, lys grå, og strikka på ei bred stripe øverst. Syns det så litt rart ut med en gang, men pytt sann, de er brukenes!

Jeg prøvde ut et nytt garn, Cewec Cataluna heter det. Ufarget ull fra Spania. Et mykt og sprettent garn (øverst til høyre)
Stripete alpakkasokker til hu mor i turkis og lys grå

Og helt klart en ny favoritt; pelsull! De to nederste parene er strikka i Hillesvåg sitt pelsullgarn og kjørt i maskin på kortprogram med kaldt vann så de skulle bli ørlite tovet. Blanke og fluffy, og så gode og varme! Mer garn er kjøpt inn og jeg er begynt på tredje paret! Med striper, selvfølgelig;)

Sneakpeak!
Det ble jo litt flere gensere og jakker i fjor. Hvertfall inntil valpen kom i hus;) 
Skal komme tilbake til disse og vise flere bilder.
Takk for alle som har fulgt meg i året som gikk! Jeg håper på mer blogging i dette året og å få vist frem resten av prosjektene mine og så har jeg en drøm om å få lagt ut noen oppskrifter! 

Ha en fin dag!8 kommentarer:

 1. Det var mange gode sokker. Småstrikk for meg også akkurat nå. Luer.
  klem

  SvarSlett
 2. Fint at du er på banen igjen, men det går ikke an å være like aktiv hele tida. "Det ska noko te å makte alt". Sitat Svigermor.
  Synes det ble litt fint med grå kant øverst,mye mer enn bare brukandes! Gleder meg til å få se mer av genserne og jakkene du har strikka.

  Godt nytt år fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Heisann.
  Velkommen tilbake. Men nå er det JEG som ikke følger opp bloggen min.
  Før jul ble livet mitt annerledes , og jeg prioriterer for tiden det som i øyeblikket er viktigst. Men jeg forsøker å opprettholde håndarbeid og kreativitet, så langt jeg orker.
  ,å si du fikk laget endel i fjor.
  Og grattis med valp. Vet at DET er en tidsrøver, ja. Kanskje vi får se et bilde av pelsdotten?
  Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med lille valpen. Kan tenke meg at det tar mye tid og gir mye kos og moro :)

  Flotte plagg har du jo tryllet frem likevel. Syns de sokkene ble fine jeg - og det Hillesvåg-garnet ser jeg mååå prøves ut. Kjempeflotte de med striper. Eh, alle faktisk :D

  Nyt dagene og vesle valpen!
  Klem

  SvarSlett
 5. Kjekt med liv på bloggen din igjen! Fine sokker, og jeg er spent på å få se litt mer av sneakpeak'ene dine:) gratulerer med ny valp, kan tenke meg det er liv og røre i huset!

  SvarSlett
 6. Så fint med et innlegg fra deg! Skjønner at valpen har hatt hovedfokus, det er en morsom (og litt krevende) tid :) Jeg liker så godt halvpatentsokkene dine jeg, og synes de ble mer unike mer grå kant. Ønsker deg et godt nytt strikkeår :)

  SvarSlett
 7. Så koselig med en valp i huset! Skjønner godt at du har hatt hendene fulle!☺
  Jammen har du fått strikka også! Flotte, gode sokker og gensere!

  SvarSlett
 8. Godt å se at du er tilbake!:) Så fine sokker du har strikket! Og den sneakpeak`n var jo spennende da. Gleder meg til å se mer!
  Ønsker deg en god helg og håper du får litt strikketid!

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...