tirsdag 26. januar 2016

Pelsdotten Villy

Her er han, vår skjønne Villy!


Rasen er Eurasier. Ikke så godt kjent, så vil du vite mer så kan du lese her.

Vi bestemte oss i fjor for rasen og ble satt opp på diverse lister hos oppdrettere. Løpetid lot vente på seg og det kjentes som en evighet. Men så fikk vi den gledelig nyheten at vi kunne få en hannhund hos en oppdretter i området her. Det er ikke så mange på Vestlandet så vi var heldige at det klaffet. Kjempekjekt å kunne besøke valpen så mange ganger før han flyttet inn hos oss. Tror vi var der 4 ganger. Han har også en søster som bor i området, og så er det en tispe fra en annen oppdretter som også bor i området. Hun er akkurat én uke eldre og de leker så fint sammen. Det er også Eurasiertreff på stranda én gang hver måned for de som vil og det er jo kjekt å få møte både eiere og hunder av samme rase.

Villy ble født i slutten av august og kom til oss når han var 8 1/2 uke gammel. En liten skjønnas som er så kosen og leken. Litt utfordringer er det jo med valp. Ikke alltid greit å finne roen for å sove, tennene klør og det er så godt å bite på håndledd og snappe til seg klær og iiiik! Garnnøster! Så her gjemmes det mest fristende unna, hehe. Og strikkingen ja den får vente til kveldingen eller litt innimellom når han sover. Valpekurs går vi på, det er veldig kjekt og lærerikt. Og så er han utrolig glad i folk, både små og store, så det er veldig kjekt med besøk.

Akkuart i dag er han 5 mnder gammel og blitt stor gutt på over 16 kg! De nye tennene er godt på vei så forhåpentlig snart er den verste gnagingen over;)

Her kommer et aldri så lite bilderas, fra han ble født og frem til nå.Vi regner med at han kommer til å bli mest lik i fargene til moren hans, men det er umulig å vite før de er 1 1/2-2 år. Blir spennende å se forandringene underveis.


Øverst - Far til venstre og mor til høyre
Villy(den mørkeste) og søsteren er kun få dager gamle

Første utforsking i hagen og bare ligge ute på trappa å studere alt var veldig kjekt
Takk for de fine kommentarene på forrige innlegg! Var kjekt å komme litt i gang her inne nå:)

Ønsker alle en fin uke videre!


4 kommentarer:

  1. Så kjekt at du viser frem det lille nøstet ditt! Sååå fin og søt! Her har du fått en god venn:)

    SvarSlett
  2. Så fin hund! Det blir nok en flott tur kamerat! :-)

    SvarSlett
  3. Helledussen for et nurk! For en sjarmør, kan smelte av mindre.. De øynene! En god kompis og turvenn det der. Bare å kose deg :D ♥

    SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...