mandag 11. februar 2013

Flere babyluer og pulsvarmere til meg selv

Først av alt vil jeg takke for koselige kommentarer!! Veldig kjekt å se at noen leser OG liker det jeg legger ut. Skal bli flinkere i fremtiden å gi kommentarer selv ;-)

 Før helgen fikk jeg strikket enda noen luer. Følte jeg trengte en liten pause i Vimpelponcho strikkingen. Denne er fra Melkers hentesett hos Pickles strikket i Pickles extra fine merino i fargen Kitt. Julius stiller villig opp som modell igjen:)
Så strikket jeg en lue til for å få brukt opp litt restegarn. Ikke følgt noe mønster, bare la opp 60 m på p 3.75 og strikket riller i et par cm og så glattstrikk med striper. Også strikket i Pickles sin Extra fine merino, i fargene Pelargonia og Dyp Perle. Fikk sånn vårfølelse av disse fargene, skikkelig lekre om jeg skal si det selv. Og disse små babyluene går sabla fort å strikke!
Første gang jeg strikker striper og disse er mine første babyluer. Kjekt å prøve litt nye ting for hvert nye prosjekt. Denne og turbanluen fra forrige innlegg skal være presang. Jeg blir (fille)tante til ei jente ganske snart så da skal hun hvertfall være varm på hodet og ører!


Fletter er også noe jeg aldri har prøvd før.  Har hatt lyst til å prøve det ut lenge, men klarte ikke bestemme meg for hva jeg skulle strikke. Så så jeg bilde og oppskrift av Bellavottene og de er så fine! Ser også på bloggene at det er mange som har strikket de. Jeg ville heller ha pulsvarmere siden jeg aldri bruker votter. Så her er min versjon av pulsvarmere med flettemønster ala Bella. Gikk veldig greit og fort å strikke de. Hvorfor har jeg ikke gjort dette før? 

De er strikket i en tråd Pickles Merino tweed, farge Fjell i det fjerne og en tråd Pickles thin Alpaca, farge Sjø på p 3.5 og 4. Fargen kommer best frem på det øverste, den er egentlig litt sjø/petrol. 
Veldig myke og varme! Jeg er sånn som klør lett av all slags ull, men dette garnet kunne jeg brukt i skjerf til og med. DET er absolutt ikke ille!

Da får jeg komme meg tilbake til mønsterstrikken. 
Ønsker alle en god mandagskveld videre!

3 kommentarer:

  1. Søte babyluer du har strikket! Så lurt å lage pulsvanter av bellavott-mønster. Jeg har også strikket noen bellavotter, liker veldig godt flettemønsteret og fasongen på dem. Ha ei fin ny strikkeuke! :-)

    SvarSlett
  2. Så mye fint på bloggen din :) Ser du nettop har startet! Lykke til! Man blir fort hektet ;)

    SvarSlett
  3. Så skjønne luer du har strikket. Du har strikke mye annet fint også ser jeg. Det er alltid morro å komme over nye fine blogger. Lykke til med bloggingen :)

    SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...