tirsdag 5. februar 2013

Trenger jeg mer garn?

I går fikk jeg pakke fra Pickles, woohoo! Har lagt min elsk på garnet deres og oppskriftene. Såå mange lekre farger og kvaliteter å velge mellom, jeg går i spinn. Egentlig har jeg masse garn liggende, men det er alltid så mange fristelser og kjekkere med pakke i posten enn å rote i dunken i boden...må bli flinkere til å bruke det jeg allerede har...fra neste måned, hihi

Gleder meg til å prøve Abuelita baby alpaca merinoen i hvitt, men det må vente litt til jeg er ferdig med vimpel ponchogenseren. Extra fine merinoen i Pelargonia ble prøvd i går kveld, klarte ikke vente. Veldig godt og elastisk garn og nydelig farge. Ble ferdig med turbanlua til Pickles. I mangel på modell ble Julius fisket frem, han var flink til å posere;)

 Ha en fin strikkeuke!

4 kommentarer:

 1. Koselig blogg du har- og så mye fint du har strikket! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Så mye fint på bloggen din:)

   Slett
 2. Garn får man aldri nok av. Selv om garnlageret er stort, så er det bestandig noen sorter jeg mangler...hehe. Kjempesøt lue du har strikket, har kikket på den, jeg også. Takk for at du har lagt deg som følger på bloggen min. :))
  Nå skal jeg kikke videre rundt på den koselige bloggen din, tenker det er mye flott å se på, og mange nye tips om hva jeg kan strikke.
  Ha en særdeles strikkeglad onsdag.

  SvarSlett
 3. Så koselig at du har lagt deg som følger av bloggen min, da måtte jeg inn til deg og titte hva du holder på med også og da fant jeg en nystartet blogg, så moro :)

  Pickles garnet har jeg ikke fått prøvd enda, men det står høyt på ønskelisten. Har fått kjent på et par kvaliteter og det kjennes nydelig ut og garn får vi aldri nok av. Flott turbanlue du har strikket. Jeg legger deg på blogglisten min, så jeg kan følge deg fremover.

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...