fredag 21. juni 2013

It worked!

Yay!!! Stinkegarnet stinker ikke mere!!

Takk for tips ang Shetland Soft og oljelukta. Jeg såpet inn et nøste med en universal-vidunder-såpe jeg kjøpte på husfliden og kan ikke kjenne oljelukten mere nå. Så nå skal jeg klare å strikke opp de nøstene jeg har. 

Virkelig mirakelsåpe dette her! Den kan brukes på ull, silke, bomull, skinn..ja til og med hunden. Den virker godt til flekkfjerning som olje, fett og vin. Tok bort sotflekk på sofaen min på et blunk!

Såpen heter Almgrens universalsåpe og jeg fikk tak i den på Husfliden i Stavanger. Det følger med en brosjyre der det står om bruksområder. Produseres i Sverige av K.A Almgrens Silkeveveri som idag er både veveri og museum. 

Igår var det riktig så sommerlig her men idag regner det. Godt jeg kan nyte synet av blomster og planter i alle slags farger fra sofaen, hehe ;) Så får resten av plantingen vente på seg til det er bedre vær.. Pus sitter på utkikksplassen sin og speider


Takk for alle hyggelige kommentarer til opprydningen min. Det er virkelig herlig med system og nå er det mye kjekkere å bruke det jeg har! Tok sin tid, men jeg liker sånne organiseringsprosjekter ;) 
Har allerede fått brukt litt av lageret til småprosjekter, må bare få tatt noen skikkelige bilder før jeg legger de ut her!


Ha en flott fredag!

3 kommentarer:

 1. Lurt å vaske Shetland Soft, jeg har strikket mye med det og har vasket det på forhånd et par ganger, da i nylonstrømper på ullprogram med Milo. Den såpa hørtes genial ut forresten! Det er ikke alle fargene som lukter like ille syns jeg, noen av dem er mildere av en eller annen grunn.

  SvarSlett
 2. Takk for tips om såpe. Jeg skal huske på det om jeg noen gang kjøper Shetland Soft. Jeg har hørt mange som sier at det garnet lukter veldig. Jeg likte å lese om oppryddingen din i innlegget lenger ned, det må ha føltes så godt å ha fått ryddet og sortert maks :) Jeg pleier også å gå gjennom garnlageret i ny og ne, og det er jo faktisk ganske inspirerende å se alt garnet man faktisk har :)

  SvarSlett
 3. Så bra at du fikk bukt med den vonde lukta på garnet. Skal merke meg den såpa...Almgren..
  Det ser ut som pusekatten koser seg på platten, mellom de flotte sommerblomstene dine!
  Fortsatt god sommer!

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...