onsdag 4. september 2013

Bonny

Holder enda på med å vise frem junistrikken! Strikket mange småplagg den måneden som jeg verken tok bilder av eller blogget om...Kanskje like så greit siden jeg nå har hatt en lang pause. Senebetennelsen kommer ganske hyppig så jeg må ta det litt rolig med pinnene. Vanskelig det, når en er så godt i gang og har så mange idéer i hodet som bare måå settes til verk!

Uansett, jeg kjøpte noe Filcolana lammeuld tidligere i vår og har ventet lenge på det perfekte prosjektet til den fine blålilla fargen. Valget falt på Bonny, en enkel men sneisen topp med korte ermer. Perfekt lite garn-testings-prosjekt.


Oppskrift: Bonny på Ravelry
Garn: Filcolana NZ lammeuld i farge 114 lys lilla
Pinner: 3,75 og 4
Str: 3 måneder

Valgte å ikke ha baksiden lik som forsiden, i tillegg gikk det raskere
Strikket med dobbel tråd og brukte da totalt litt over et halvt nøste. Toppen fikk en omgang med K.A Almgrens såpe fra Husfliden og ble betraktelig mykere etterpå!

Må jo si at jeg foretrekker et litt glattere garn å strikke med. Det er bedre for håndleddene og jeg strammer ikke til like mye. Men det går greit å strikke med av og til, det er ikke det strieste jeg har prøvd. Garnet blir heller ikke like jevnt som med andre typer, men bedret seg etter en vask. Jeg liker godt den rustikke følelsen av det og det kommer i et hav av flotte farger. Drøyt er det også, skulle bare ønske det kom i en tjukkere variant til p 3,5-4.

Jeg kjøpte det hos God som ull i Stavanger som også har nettbutikk. Her fins mye av Filcolana sine garn, bla Arwetta, Peruvian og Cinnia i tillegg til Hexa. 123knit.com selger det også, de har rask levering og veldig lav porto. Bare husk å sjekke toll.no for valutakurser så du slipper mva!


Ønsker alle en fin strikkeuke videre!3 kommentarer:

 1. Så søt den var! Vil anbefale deg å gå til f eks en manuellterapeut eller naprapat med senebetennelsen din. Der er det nok hjelp å få :)

  SvarSlett
 2. Kjempesøt topp!
  Huffda, så kjedelig med senebetennelse...God bedring til deg!!!
  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 3. Herlig liten topp! og ja, ulla blir absolutt mykere etter vask:) God helg!!

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...