mandag 25. august 2014

Augustsokker

Jeg og Sylvia prøver å strikke et sokkepar for hver måned og mine sokker for august ble i herlig iskremfarge. Denne garnkombinasjonen egner seg best til kose/nattsokker siden det ikke er nylon i de. Jeg har vært så vågal å bruke et av mine tidligere par til å gå litt i inne, sånn fra sofaen til kjøkkenet, det gikk ikke så bra i lengden... Supermyke og passe varme (alpakka har en særdeles god evne til å regulere temperaturen).
Oppskrift: egen fra tåen og opp
Garn: DSA Faerytale og tynn alpakka
Pinner: 5
Mer detaljer her


Får nok mer bruk for disse fremover siden temperaruren kryper nedover. Det er litt kjekt med høst også for det om jeg liker sommer aller best. Jeg kan bruke mer ullklær, det kommer nye serier til tvstrikking, flotte farger ute til inspirasjon og sesongen for amerikansk fotball begynner neste uke!

Ha en fin mandag!

10 kommentarer:

 1. Deilige sokker til høstens sofa-kos! Alt trenger da ikke være så slitesterkt. Noen ganger er det nok at det er mykt og varmt.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Dette ser ut som skikkelige kosesokker! Fine ble de:)

  SvarSlett
 3. Herlige sokker i farge til å spise opp! Har tenkt litt på sånne kosesokker, men kjenner jeg meg selv rett er det smartest om det går an å gå litt i dem ...

  SvarSlett
 4. Fine kosesokker i pastellfarge:)

  SvarSlett
 5. Så herlige kosesokker :) Fikk lyst å strikke meg et par sånne jeg også! Perfekt til høsten nå!

  SvarSlett
 6. Nydelige sokker♡ Jeg har også planer om å strikke meg deilige kosesokker i høst:)

  SvarSlett
 7. Kosesokker får man aldri nok av. Jeg er ikke så veldig glad i å strikke sokker og det irriterer meg noe grenseløst for er det noe både jeg og andre trenger så er det sokker.

  SvarSlett
 8. Hei Anne
  Takk for de koselige kommentarene inne hos meg, og tipset på Redken produkter. Skal bringe det videre til krølltoppen.
  He he...så nevner du meg og sokkestrikking i innlegget ditt, og jeg som startet det hele, og ikke klarer å følge det opp, ooops!! Nå MÅ jeg, jo. Men jeg har de to jakkene som bare MÅ bli ferdig først. Jeg har faktisk ikke gått lei av de enda, men nå gleder jeg meg til å strikke noe annet...som feks sokker!
  Ja, den kombo med Faerytale og tynn Alpakka er super. Har gjort det mye selv, og de varmer altså så godt ( men er selvfølgelig ikke slitesterke)
  Ha en fin kveld.
  Klem fra meg

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...