søndag 24. august 2014

Sommerpause

Plutselig i dag fikk jeg lyst og ork til å blogge litt igjen. Det har blitt en lang pause, men det har også vært godt. Sommeren i år har vært ganske rar, for i slutten av juni tok livet slutt for pusen min som jeg har hatt i over 13 år. Hun hadde vært en del syk de to siste årene, men det var i vår det begynte å bli så ille at vi ikke kunne la det gå lenger. Utrolig trist og tomt her, og det tar nok en god stund å venne seg til. Rart hva man blir vant til uten å tenke over det egentlig. Nå er det ingen pus som møter oss i døra når vi kommer hjem og ingen malende pelsdott ved beina mine når jeg strikker. Sommeren, den tiden jeg gleder meg til resten av året, har vært ganske tung og trist når man mangler et familiemedlem og sin beste venn. Strikkingen har vært god terapi og jeg har faktisk strikket mer enn i fjor sommer. Ellers har jeg tatt det ganske så med ro, og jeg kjenner det har vært godt å bare kunne være i den boblen så lenge det tar. 
Hun levde et godt og langt liv, og var en skikkelig kosekatt som helst ville være i samme rom som oss hele tiden. Jeg må si jeg er veldig takknemlig for den tiden vi hadde sammen og alt det hun gav oss, det er noe spesielt med det å ha kjæledyr ;)

Og så er vi så heldige å ha en hund vi har med oss på tur, golden retrieveren Charlie. Det var opprinnelig svigermors hund, som vi var med å plukket ut sommeren 2004. I 2009 gikk hun bort og Charlie har etter det vært i flere hjem. Siden vi hadde katt, og hun likte ikke hund, så var det ikke så lett for oss å ta ham på heltid. De som har han nå er et vennepar av oss som også har en yngre svart labrador. Der har han det veldig bra, men han er fortsatt vår hund så kanskje vi overtar ham etterhvert. Han er tross alt 10 år og ikke alltid så lett å bytte hjem da;) 

Han er en skikkelig gledesspreder og alltid klar for tur og kos! Vi har hatt mange kjekke turer i sommer og så har han vært litt på besøk inne hos oss også!


Nå håper jeg på å få blogget litt mer fremover og få vise det jeg har strikket på. De som følger meg på instagram har fått med seg noe av det, du kan finne meg som frokenfargerik.

Så ønsker jeg alle en fin søndagskveld!


6 kommentarer:

 1. Heisann Anne
  Velkommen tilbake
  Så trist å høre om pusen din. Jeg kan tenke meg hvordan du har det. Vår pus, som er rundt 15 år nå, ble borte for to år siden. Vi ble fortalt av en nabo, at hun var tatt av en pitbull. Vi regnet jo med at hun var dør, siden hun hadde vært borte i to uke, og etter det naboen fortalte, så hadde hun blitt ristet godt rundt. Uff.....men så støtte vi på henne, hinkende på tre ben, tynn og skral. Og hun er her enda. Men vi tok ligsom farvel med henne, da vi trodde hun var død.
  Så fint at Charlie kan trøste dere litt.
  Godt du er tilbake, så kan vi strikke sokker sammen igjen. Vet du....jeg har ikke strikket sokker siden mai, det er ganske ille...... Et spark bak hadde passet. Ha ha....
  Jeg har ikke instagram, så vis gjerne alt det fine du har strikket i sommer.
  Klem

  SvarSlett
 2. Fint du er tilbake! :-)
  Kjæledyr får man et spesielt forhold til, det er sikkert. Trist at livet er slutt for pusen dåkkers...
  Vi mistet hunden vår for 2,5 år siden...Det var en Golden retriever (som Charlie) og det var verdens snilleste og beste turkompis!
  Ha en fin søndagskveld og ei god ny uke!

  SvarSlett
 3. Godt å se at det er liv her igjen:D Du har vært savnet:)
  Gleder meg til å se hva du har laget!!

  SvarSlett
 4. Så trist med den fine pusen! Skjønner at sommeren ble rar da. Man trenger tid til å sørge, uansett hvilken årstid det er. Charlie ser ut som en herlig fyr :)

  SvarSlett
 5. Så trist med pusen. De blir jo som et familiemedlem disse firbeinte. Godt at du har kunnet ta deg tid til å gjøre det som trøster for å venne deg til en litt annerledes hverdag. Og det høres ut som Charlie bringer mye glede:)

  SvarSlett
 6. Så trist å høre om pusen. Så bra at du tok deg tid til å være i bobla. Likevel glad for at du er tilbake nå, og gleder meg til å se alt det fine du har strikket i sommer og alt det fine du kommer til å strikke utover høsten.

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...