tirsdag 18. juni 2013

Lageropprydning

Jeg er en person som liker orden rundt meg. Liker at ting har en plass og system i rotet. Er blitt ganske flink til å rydde opp ting med en gang i stedet for å la det ligge til neste dag(som pleier å bli neste dag igjen..) Jeg kan være ganske Albert Åberg og utsette ting om jeg vil. Tror jeg har fått etset "bare litt til" inn i hjernen da jeg var liten, hehe! 

Meen i skuffer og skap samler det seg lett rot til tider. Da trengs et skippertak! Jeg var ganske lei av noe garn her, noe garn der og hadde ikke lenger oversikt over hva jeg hadde. Mye enklere å bare kjøpe mer i stedet for å grave i kurver og poser på 4 forskjellige rom, ikke sant?

Men forrige uke så jeg noe smart på en annen blogg(husker ærlig ikke hvilken, sorry). Dama hadde kjøpt gjennomsiktige plastbokser på Ikea. De har et system kalt SAMLA som har forskjellige størrelser bokser el kasser, innsatser og lokk. Genialt!

Så i helga begynte galskapen. Innkjøp av nok(trodde jeg...eh) plastbokser, sortering av ALT garn, bilder ble tatt og alt ble ført inn i stashet på Ravelry. Det ble litt seint den kvelden, det kan jeg love dere!  


Før
Jeg hadde to til slike aviskurver lik de grå, fylt opp med garnHer har det begynt å bli seint, men jeg er enda ikke ferdig med å plotte inn alt på ravelry....Etter


Utrolig hva man kan få plass til i en benk under tv'en

De store passer perfekt i klesskapet fra Ikea.
Disse er på 45l hver. Stablet oppå hverandre er de 60 cm høye og 60 dype
Her har jeg fått plass til tynn ull i èn, DK i èn, Worsted/Aran i èn og èn til fremtidige gensre 


YES!!!! Dette var digg! 
Nå har jeg nesten ikke lyst på nytt garn lenger, oppdaget jo mye gammelt nytt her;) 
Og takker Dymo'en for god hjelp, den er alltid grei å ha. 

Jeg var jo litt vel optimistisk og påstod at nei, jeg trengte IKKE mer enn to store og fire mindre kasser. Yeah right..Måtte ut og å kjøpe to store og to mindre til for å få plass til alt. 

Så nå er gjesterommet blitt til garnlager, håper bare ikke det forsvinner for mye av det når jeg får besøk av mor neste uke, hehe!

Nå skal jeg ut i sola og kose meg med strikking og te :D


Sommerklem!

7 kommentarer:

 1. Dette så virkelig deilig ut! Herlig med system i garnet:)

  SvarSlett
 2. Wow, det var system!! Og du har endel garn;) jeg driver for tiden på med å slanke mitt lager, synes det er morsomt å strikke av restegarn, spennendeå se hvordan plaggene blir tilslutt;)

  SvarSlett
 3. Woho, ryddig! Så fint system.
  Jeg har alt garnet mitt i familiens felles "roterom" - ikkje bra ;)

  SvarSlett
 4. Wow, så flink du er! Imponderende altså. Det må være greit å ha alt så lett tilgjengelig og synlig - da får man mer lyst å bruke av det. Jeg har mitt stappet ned i kasser som står vanskelig tilgjengelig under trappa. Har mista totalt oversikt over hva jeg har - og jeg har MASSE garn...

  SvarSlett
 5. Så flott med slik oversikt og system i garnet, jeg er imponert! Sikkert deilig å være ferdig med den jobben! :-)

  SvarSlett
 6. Fint lagersystem! Mitt er i totalt kaos etter at hyllene det lå på ramlet ned, nå bor det i tilfeldige kasser på kjøkkenet. En ryddings må til, det er bare så kjedelig...

  SvarSlett
 7. Wow, så flott system du har fått!! Er litt svak for systematisering, og har gjort det samme med moren min sitt lager og det ble såååå praktisk :)

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...