lørdag 8. juni 2013

Ubestemmelig

Jeg har vært så høy på pæra og sagt tidligere at jeg ikke liker å holde på med mer enn ett strikkeprosjekt av gangen. Jaha...Nå har jeg ikke mindre enn 6 prosjekter på gang..Ja du leste riktig, 6! Startet på Poolside i Pickles sin alpaca i Frisk Bringebær med godt mot. Dette skulle gå fint! Forventet at det kunne ta en stund men mønsteret i seg selv så ikke altfor vanskelig ut.

Det var ikke så vanskelig, men jeg klarte allikevel å gjør feil ganske ofte i hullmønsteret. Det var umulig å se hvor feilen var, eneste jeg visste var at det var galt maskeantall.. Så jeg rakk opp og startet på hullmønsteret om igjen, kom et lite stykke og så var det blitt feil igjen!

Så nå er min tålmodighet slutt. Jeg ble så forbanna og lei at jeg måtte ha noe enkelt som et avbrekk. Dermed begynte jeg på en genser i glattstrikk i et garn jeg har ventet en stund med å prøve ut. Meeen så ble jeg lei av den og, mest fordi det var rundt og rundt, ikke særlig spennende. Så begynte jeg på en tredje genser. Den var ganske kjekk, til jeg ble lei av den også... Savnet småprosjekter som er ferdig på en dag og eller to, og de har det nå blitt flere av....

Jeg må le litt av meg selv da, makan til ubesluttsomhet!

Men det kommer seg nå! Jeg er nesten ferdig med én genser, snart halvveis på den andre og Poolside får bli liggende en stund...Jeg tror løsningen blir å velge et annet hullmønster fra bøkene mine som er lettere for meg å huske.

Men strikking får vente til neste uke, nå er det kjøkkenet som venter på meg! Jeg skal i dåp i morgen til min yngste niese og jeg har fått i oppgave å lage noe dessert til festen.


God lørdag!

1 kommentar:

  1. Det er alltid kjipt når strikketøyet ikke samarbeider, bedre å starte på noe nytt. Kjenner til flere prosjekter på pinnene samtidig, såkalt startitis-jeg lider av det, oftest er jeg så utålmodig for å bli ferdig med et strikketøy at jeg blir lei det og må begynne på noe nytt-ulogisk, for da tar det jo enda lengre tid å komme frem til resultatet. Men prosessen er viktig, den og!

    SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...