onsdag 25. desember 2013

Bereist garn

Har hatt en kjempekoselig julaften med god mat og godt selskap. Mange fine gaver også, inkludert både garn og strikkebøker, heldigen meg!

Nå skal jeg endelig begynne på en stripegenser som har venta lenge på seg. Garnet ble kjøpt i høst da mannen min var med to venner på roadtrip i USA. De reiste fra Houston, Texas og endte opp i Bloomington, Indiana hvor de skulle være noen dager. Da benyttet jeg meg av sjansen til å geilede de til nærmeste garnbutikk! Jeg søkte på nettet og fant In a Yarn Basket, sendte adr på sms og skrev hvilket garn jeg ville ha. Mannen min tok bilde av fargene de hadde og sendte meg, og valget falt på Pure Alpaca fra Cascade Yarns i en mørk grangrønn farge og en gråmelert. 

Vel hjemme etter å ha reist gjennom 7 stater, 3 land og 2 kontinenter,  kunne jeg se og kjenne på dette nydelige garnet og endelig skal jeg prøve det ut!

Oppskriften jeg skal bruke er "The incredible, custom-fit raglan sweater" som jeg fant på ravelry. Virker som en genial "oppskrift". Du kan strikke med hvilkelt som helst garn og pinnenr. Det er et skjema du fyller ut med mål og strikkefasthet så regner du ut maskeantall og raglanøkninger. 
Dette blir spennende!
4 kommentarer:

 1. God jul til deg og dine!

  Høres ut som en spennende oppskrift å prøve. Glder meg til å se resultat og høre hvilke erfaringer du gjorde deg med underveis.

  SvarSlett
 2. Så moro å få testet ut det bereiste garnet! Og custom fit er utrolig lurt.

  SvarSlett
 3. Dette høres ut som et spennende og flott prosjekt; artig med nytt garn:)
  Ønsker deg ei god jul videre, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Det hørtes spennende ut! Gøy med utenlandsk garn:)

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...