mandag 25. mars 2013

Hvor ble det av fornuften?

For et par uker siden ville jeg finne meg et nytt (større) strikkeprosjekt og satte meg til å lete på internett. Siden jeg har strikka noen gensre nå så ville jeg prøve meg på en cardigan. Ikke noe problem å finne noe fint på ravelry!

Denne syns jeg var så fin og bestemte meg for å prøve.

Men hvor ble fornuften av? 

I min iver valgte jeg totalt å ignorere alle de tusen vrangmaskene....verken hender eller ledd liker de særlig godt...Desstuten er det dritkjedelig...

Begynnelsen gikk greit men jeg kjente jeg ble mer og mer umotivert, og alt jeg klarte å tenke på var hvor lang tid dette ville ta. Ville jeg noen gang bli ferdig??

For å få en pause ble det en del luestrikking. Kjente jeg grua meg til å fortsette på den så forrige uke bestemte jeg meg. Frog it, frog it!

Etter litt mer tråling på ravelry fant jeg en annen oppskrift. Den er ganske mye kjekkere og jeg er spent på resultatet!Garnet er dobbel DSA Hverdags i mintgrønn


Innimellom har jeg strikka litt mønsterluer (bilder kommer) til tantebarna. Noen luer og en hals jeg har vært ferdig med en stund ble levert til glade barn i helga(bilder kommer snart)


Og jeg har et annet mindre prosjekt pinnene..Dette skal forhåpentligvis bli en Herlig Hals og ikke stikkehals, hihiGarnet er Shilasdair bestilt fra 123knit.com i fargen Foxglove

Så dette blir vel min påskestrikk!


Hva strikker du i påsken??

Mandagsklem :D

4 kommentarer:

 1. Å, fin farge og struktur!! Er det Nanook? I såfall er den utrolig flott:-) Gleder meg til å se påskestrikken ferdig:-)

  Heldige tantebarna dine som får så mye fin tantestrikk!

  Jeg strikker på flere ting i påska, blant annet vimpelgenseren.

  God påske til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:)) Ja du gjetta riktig, det er en Nanook;) gleder meg til å se din vimpelgenser:)

   Slett
 2. Det blir ihvertfall flott!!..nydelig mønster og farge!

  Ha ei riktig god påske, kos deg masse!! Klem fra mæ;)

  SvarSlett
 3. Så fine strikkeprosjekt du har på gang! Gleder meg til å se fortsettelsen!!
  Jeg har nå strikka ferdig min lille påskehare, den kommer snart på bloggen. Ellers ingen strikkeplaner i påsken...men, jeg skal hekle litt videre på pleddet som har ventet lenge... :-)

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...