tirsdag 14. mai 2013

Nytt prosjekt!

Tusen tusen takk for alle de utrolig fine kommentarene til begge stripegenserne mine! Veldig kjekt med så mye tilbakemelding:) 

Det er en utrolig kjekk genser å strikke så det blir nok en til om ikke altfor lenge. 

Nå over til mitt nye prosjekt. Jeg digger Ravelry og er der inne jevnlig og saumfarer etter inspirasjon og mønstre. Har sett at mange har strikket Driftwood av Isabell Kraemer og hun har mange fine mønstre. Et av de nyeste er Poolside. Jeg syns det er så fint med hullmønster så jeg falt pladask med en gang! Eneste er at jeg ikke har strikket noe særlig hullmønster før, og hvertfall ikke i denne skalaen... Så noen moderasjoner blir det for å lette det litt. Faren er jo hvis man blir lei og legger det bort så blir det der til neste år...Jeg liker helst å holde på med én, kanskje to ting om gangen så jeg blir ferdig fort ;-)
Det tar litt tid, men er veldig kjekt! For å gjøre det litt enklere for meg selv og få litt hvile innimellom hullmønsteret, så legger jeg til 4 omg glattstrikk mellom hver rapport. Da går det litt fortere også og det er jo aldri feil!

Garnet jeg strikker med er Pickles Pure Alpaca i fargen Frisk Bringebær. Så herlig og mykt!!

Da skal jeg strikke litt videre og se opptak av siste episode av Kongsvik Videregående. Den bare må sees! Venter i spenning på hva som skjer videre med Gunn Merete "Gummi" sin forelskelse, bed-øk læreren sin bakrus fra forrige gang og stakkars Alexander som blir hersa med av sine russebuss"kamerater"! 


Ha en fin uke videre!

5 kommentarer:

 1. Nydelig mønster. Blir nok fin med 4 omg mellom hver hullrapport! Herlig farge! Lykke til! :)

  SvarSlett
 2. Dette så spennende ut, gleder meg til å se det ferdige resultatet :)

  SvarSlett
 3. Spennende mønster du holder på med, fin den variasjonen du gjør i mønsteret! :-)

  Takk for kommentar hos meg! Du, den genseren jeg har strikket er i bomull (Thin organic Cotton)! Men jeg skal prøve å strikke en ny genser i summer wool (har ikke fått det garnet enda).

  SvarSlett
 4. Denne ser spennende ut. Nydelig farge.
  Klem

  SvarSlett
 5. Dette blir lekkert! Kjekt at du ville bli med på giborten min :) fin dag til deg!

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...