mandag 30. desember 2013

Jeg vant!

Før jul hadde Tante Constanse en give away og jeg var så heldig at jeg vant!! Har aldri vunnet noe slikt før så dette var kjekt. Pakken kom i posten lille julaften så jeg la den under treet med de andre gavene.
Da var jeg helgardert en strikkerelatert julegave, hehe ;)

Oppi var der masse godt! Skumsnop, en morsom sauerefleks, herlig såpe med duft av røde frukter og flere nøster garn!

(Det blir dårlige bilder i dagens innlegg grunnet drittværet som gjør at det er konstant grått og trist..)

4 nøster Dale Hegre og 1 nøste Mandarin Petit fra Sandnes Garn.
Ingen av de har jeg prøvd før så dette blir kjekt!
Hegre kjennes supermyk ut :)

Tusen takk Tante Constanse for så mye fint!Jeg har litt av hvert på pinnene for tiden. Før jul ville jeg ikke begynne med noe større prosjekt så jeg la opp til et tubeskjerf i mørk blå og lys grå. På pinne 3,5 kjenner jeg det går treigt, og ikke minst litt kjedelig…Men jeg har veldig lyst på et slikt skjerf til meg selv som ikke er for tykt. Det blir nok strikking på dette innimellom og forhåpentligvis orker jeg gjøre det ferdig før sommeren, haha!Garnet har jeg bestilt i en nyoppdaget nettbutikk, Ninapetrina. Hun håndfarger selv naturlig og ubehandlet garn. Dette garnet, som heter Rosy Wool, har hun ikke farget selv, men det er økologisk helt fra saueholdet til ferdige farga nøster. Utrolig mykt og godt å strikke med og mange fine farger! Rask levering var det også, og garnet var vakuumpakket så det tok særdeles liten plass i postkassen. I nettbutikken få du gratis frakt ut året, så det er bare å hive seg på om du vil teste ut noen av herlighetene der!


Siden dette ble litt kjedelig måtte jeg legge opp til et annet mindre prosjekt; nye tova tøfler til meg selv. Ja jeg vet, svært ego for tiden! Men jeg strikket en del julegaver så da er det lov ;)
Disse har jeg i lys rosa fra før og jeg bruker de hver kveld når jeg sløver på sofaen i pyjamasen. De er så gode at det er krise når jeg må vaske de! 


første tøffel halvveis ferdig..

Strikkes i Fritidsgarn fra SandnesGarn og oppskrift kan lastes ned gratis her
Bra mønster. Jeg strikker de litt smalere rundt foten og litt lenger.


Meeen det kjekkeste jeg holder på med for tiden er en stripegenser som strikkes etter custom fit som jeg skrev litt om den i forrige innlegg.
Striper går sabla fort og garnet(Cascade Yarns, Pure Alpaca) er så mykt og glir godt på pinnene. Deler seg litt av og til, men det gjør jo det meste av og til. Ikke sånn at det er plagsomt. Jeg tror faktisk ikke jeg har vært borti mykere alpakka. Den er også litt mer hårete i utseendet og fine melerte farger. Har ikke funnet det i salg i Norge, men flere nettbutikker i utlandet har det. 


Har ikke mange cm igjen før det er tid for vrangborden!


Nå skal jeg få unnagjort litt trening før helligdagene og så blir det masse strikking og tv-titting!


3 kommentarer:

 1. Gratulerer med seier, det er deilig å vinne:) Her var det mange spennende prosjekter på pinnene!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med flott gevinst hos Tante Constance du også! :-)
  Så mye fint du holder på med - og ja-visst er det lov å prioritere seg selv!! Den høres bare helt deilig ut den stripete genseren din, blir spennende å se den ferdig.
  Ha en fin siste dag i 2013 og godt nytt år! :-)

  SvarSlett
 3. Aaa, gratulerer med vinnerlykke gitt! Så staselig premie. Har ikke prøvd det garnet heller, spennende med nytt garn og nye prosjekter :)

  Så mye flott du strikker både til andre og deg selv - det er lov med egostrikk, thihi! ^_^ Må unne seg selv litt også, blir nok mest til andre uansett. Jeg har 1 sjal og ett par lommetøfler selv etter produksjonen i 2013. Sånn er det bare, så nå blir det gensere på meg i 2014. Iallfall ihht plan :D

  Klem,
  Eli Kristin

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...