fredag 18. oktober 2013

Egoluer

Egoluer må også til innimellom julestrikking! Valgte å strikke de i Abuelita baby alpakka merino og tjukk merino så disse er supermyke. Garnet er løst spunnet av én tråd så jeg gikk ned på pinnestr i vrangborden så den ikke skulle bli for løs og slapp. Mønster: Cutting Teeth Toque
Garn: Abuelita baby alpakka merino
Farge: melkeskum 76 g
Pinner: 4,5 og 5
Str: Voksen


Mønster: Cutting Teeth Toque
Garn: Abuelita tjukk merino
Farge: Marmelade 72 g
Pinner: 4 og 5
Str voksen


Luen ble best strikket med pinne 4 på vrangborden. Den hvite ble litt løs men passet fint for det. Skikkelig godt og mykt garn, herlig å strikke med. Skal nok bestille mer snart, det er jo et hav av flotte farger å velge mellom!8 kommentarer:

 1. Strikkeren må jo også holde seg varm på hodet! Luene ser gode ut - og fine var de:) Her står julegavestrikkingen for tur, har store planer i år :)

  SvarSlett
 2. Disse luene var veldig fine. Jeg må sjekke ut mønstret :) Og takk for tips om fair isle-bøker i forrige innlegg. Jeg er også helt hekta på strikkebøker for tiden, og har kjøpt ganske mange. Det er så kjekt å bla gjennom en fin strikkebok mens man drikker en kopp kaffe, og bare kjenne inspirasjonen komme. Jeg har også pleid å bestille en del på adlibris, men har i det siste oppdaget tanum.no. Der har de omtrent samme utvalget som adlibris, og noen av bøkene er litt billigere :) Jeg pleier alltid å sammenligne de to butikkene før jeg bestiller :) Og du, jeg har skrevet et julegavetipsinnlegg på bloggen, og har linket til pannebåndet du nettopp la ut oppskrift på. Jeg har lånt et av bildene dine, men du må bare si ifra hvis du ikke synes det er ok. Da skal jeg ta det vekk :) Ønsker deg en fin helg. Klem

  SvarSlett
 3. Fine luer! Det trengs nå som kulda har kommet hit til Rogalandet :)

  SvarSlett
 4. Så fine! Likte spesielt godt den hvite :)

  SvarSlett
 5. Fine luer som du kler veldig godt! Ønsker deg fin søndag!

  SvarSlett
 6. Kjempefine luer du har strikka! Jeg er enig med Ingridstua; du kler luene veldig godt! - og du er en nydelig modell!
  Ha en fin søndagskveld! :-)

  SvarSlett
 7. Tusen takk til alle for så fine ord! Svever nesten her;))

  SvarSlett
 8. Skikkelig fine luer. La de til med en gang i listen min på ravelry. Takk for godt tips. Kjempe koselig blogg du har. må legge deg til på bloglovin slik at jeg kan følge deg senere også. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min.

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...