søndag 13. oktober 2013

Fornyelse

Følte det var på tide med litt forandringer, så denne helgen har blitt brukt til fornyelse av bloggen. Jeg fikk tips om et bloggdesign kurs på nettet av Anne Marie med bloggen Life in Yonder. Hun har så flott design syns jeg, virkelig unikt! Jeg har ikke gjort så mye avansert, som html-koder og greier, det orket jeg ikke sette meg inn i enda. Kurset har mange gode tips til oppbygging av bloggen, bilder, veiledninger for photoshop osv. Det var heller ikke dyrt, jeg betalte ca 200kr for hele kurset og du kan lese hver del og hoppe bakover som du selv ønsker.

Mer om Anne Marie sitt redesign og link til kurset finner du her

Håper dere liker det nye utseendet!4 kommentarer:

 1. Så fint med litt nytt design! Og du, takk for oppskriften i forrige innlegg :) Pannebåndoppskrift er lastet ned, og jeg har kjempelyst å bare sette i gang med en gang ;) Har du forresten noe tips om alternativt garn? Du skrev at Nepal nesten ble litt for tykt og gjorde det litt stort? Hva med Drops Lima? Eller kanskje dobbel baby merino? :) Ha en fortsatt fin søndagskveld! :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Grunnen til jeg skrev det om Nepal var at jeg hadde strikket en lue med samme pinne og maskeantall som en tidligere i Peruvian. Begge typene er listet som Aran 10ply, men Nepal er jo blandet med alpakka og peruvian ren ull. Jeg tror nok blandingen med alpakka gjorde at jeg strikket litt løsere med det. Luen passet fint til mottakeren men jeg så at jeg kunne gått ned 4 masker. Jeg hadde allerede gitt brot pannebåndene så jeg fikk ikke målt strikkefasthet elle bredde/høyde.

  Men jeg har nå sjekket på ravelry ang de tre garntypene

  Nepal-Aran 10ply løpelengde 75m p 5 strikkefasthet 17
  Lima - DK 8ply løpelengde 90m p 4,5 -5 strikkefasthet 17-21

  Peruvian-Aran 10ply løpeøengde 100m p 4,5-5 strikkefasthet 18

  Det ser ut som Lima passer bedre enn Nepal å bruke. Hvis jeg skulle brukt Nepal tror jeg nok jeg hadde lagt opp 4 masker mindre enn oppskriften.

  Så hvis du har Lima liggende så ville jeg prøvd meg på det! Håper dette hjalp:)

  SvarSlett
 3. Så fint det ble! Takk for tips om kurs - det må sjekkes ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Må jo si jeg er mer fornøyd nå;)

   Slett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...