søndag 23. mars 2014

Back to the beginning

Hverfall nesten....

Frustrert høylytt banning er blitt ytret i dette huset de siste dagene. Den tjukke genseren som engang var en Skappelgenser måtte rekkes opp igjen! Men bedre det enn å være misfornøyd enda en gang. 

Den strikkes top-down og jeg hadde prøvd underveis. Trodde jeg kunne dele av til ermer, men da var den litt for kort og stram. Rakk opp 2 runder og fortsatte med raglan. Trodde alt var fryd og gammen og fortsatte på bolen helt til vrangborden nede. 
Ja dette skulle bli bra!

Vrangbord på pinne 6 er ikke noe å ettertrakte, ganske tungt faktisk, men det gikk. Så over til første ermet og suste avgårde med pinnene.
I går kveld fikk jeg prøvd den skikkelig og til min ergrelse var den altfor vid! Siden det er så tjukt garn jeg strikker med blir det ikke særlig fall i den (Puno og Faerytale) og den fikk en veldig firkanta look. Ikke helt det jeg var ute etter. Så i dag har det vært opprekksdag og jeg er nå tilbake til raglandelen. 


Her ser dere hvor langt jeg var kommet


Og nå tilbake til raglan igjen

Kjedelig, men jeg skal nok få den til. Heldigvis er jeg et stabeist! 

Men nå prioriteres striper og bursdagstoppen til niesen min og den venter jeg med å vise til er ferdig! 
Så får dere vente i spenning, haha!


13 kommentarer:

 1. Åå så kjedelig...men du er flink og rekker opp og starter på nytt:-) jeg hadde nok slengt den inn i et skap full av frustrasjon...
  Jeg tror du får til en kjempe fin genser når du blir ferdig:-) masse lykkeønskninger:-)

  SvarSlett
 2. Irriterende, men det lønner seg nok " å gå den tunge vei". Det er ikke lett å få fin passform med tykt garn og ditto pinner. Lykke til med neste forsøk!

  Klem

  SvarSlett
 3. Kjedelig! Har opplevd det samme, bare å brette opp ermene å starte på nytt ;) Lykke til!

  SvarSlett
 4. Nei, så ergerlig!! :( Håper det blir bra denne gangen, da!

  SvarSlett
 5. Veldig irriterende, man får lyst til å hive hele shiten. Blir morsomt å se den ferdig da, og krysser fingrene for at den passer:D

  SvarSlett
 6. Æsj så kjedelig!! Du er virkelig en stabeis ja! Jeg hadde mista motet av å måtte rekke så mye opp! jeg heier på deg:)

  SvarSlett
 7. Å så surt... Du er tapper som klarte å rekke opp alt det der for å begynne (nesten) på nytt. Gleder meg til å se resultatet av at du ikke gir opp så lett :-)

  SvarSlett
 8. Nei og nei.....så kjipt.
  Og du vet vel at du kan få To gensere av dette garnet du bruker?!!! PUNO alene er bare nydelig, og det samme er Faerytale. Eventyrgenseren min er så lett og fin. Og jeg har strikket endel store plagg i PUNO også, og det blir faktisk også lette plagg.
  Men nå er du sikkert nesten ferdig...........blir nok bra til slutt. Men du er utrulig tålmodig, det må jeg si.
  Lykke til, Anne.

  SvarSlett
 9. Så utrolig kjedelig... Men uansett smart å rekke opp så du får en genser du blir fornøyd med og kommer til å bruke:)

  SvarSlett
 10. Huffda, så kjedelig med opprekking....men, med din turbo-strikke-fart kommer dette til å gå radig! ;-) Stå på og lykke til!! :-)

  SvarSlett
 11. Åååå! Opprekking er så surt og kjedelig. Men det hadde nok vært like kjedelig med en genser som ikke ble som en hadde tenkt. Ganske sikker på at du blir mer fornøyd med 2.utgaven. Heier på deg!!
  Berit

  SvarSlett
 12. Det er skikkelig kjedelig å rekke opp,men viktig å bli fornøyd.
  Lykke til!

  SvarSlett
 13. Deilig å kunne banne litt, sånn når det virkelig trengs! Og det gjorde det jo nå. Veldig kjedelig med masse opprekking, men det blir sikkert verdt det til slutt :)
  Takk for hyggelig melding på bloggen min!

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...