tirsdag 11. mars 2014

Våraktig

Vi har knallfine dager her i Rogaland. Litt kjølig med minusgrader i natt, men hvem bryr seg når dagen byr på strålende sol!! Så herlig å få masse sollys inn i stua og slippe å måtte ha lamper på. Og det beste av alt; det blir ikke mørkt før nesten kl.19! Jeg kjenner våren er i anmarsj :)

I dag er det siste innspurt på stripegenseren, og den blir så fiiiin! Det er så kjekt når noe blir akkurat slik en planla og ønsket det. 

Og så et lite fristebilde... Jeg bestilte Norsk Pelsull fra ull.no(Hillesvågfabrikken) for noen uker siden. Gleder meg til å prøve det ut!
Nå har jeg laget en avtale med meg selv at jeg skal bare kjøpe nytt garn om det er ytterst nødvendig... Har jo så mye fint liggende nå som skriker etter å bli brukt..

Ønsker alle en strålende dag!!


8 kommentarer:

 1. Så herlige farger på det nye garnet du har bestilt! Her er det også strålende sol i dag, men dessverre er det husarbeid som kaller... Gleder meg til å se stripegenseren ferdig:)

  SvarSlett
 2. Nydelig garn! Gjett om dette frister, da. Men garnlageret er rikholdig her som hos de fleste, og nå kjøper jeg nytt bare når jeg trenger det, eller nesten da.....

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Herlige farger på garnet ditt!
  Vi har hatt noen deilige dager på Sørlandet også, veldig etterlengtet :)

  SvarSlett
 4. Lekre farger på garnet du har fått tak i, blir spennende å se hva du tryller frem :-)) Jeg sier også til meg selv at jeg slett ikke trenger mer garn. Men så får jeg plutselig en god idè og får nye behov, også vips har det blitt noen nye nøster igjen. Trøster meg med at det ikke er så ille en last, og det blir jo mye fint ut av det etterhvert. :))
  Jeg strikker også striper nå, men det går litt tregt unna, mangler vist et gir eller to. Gleder meg til å se genseren din ferdig :-))

  Klem

  SvarSlett
 5. Herlig med pelsull! Jeg har også tenkt å bestille meg noen nøster til en genser, men ikke før til påske... Jeg må gi meg selv sjansen til å strikke opp litt garn av det jeg har liggende først. Du husker kanskje at jeg ymtet frampå om garnkjøpestopp for februar på bloggen? Vel, det gikk faktisk så dårlig at jeg ikke engang tør å skrive et eget innlegg om det ;) Jeg gikk på et par salgssmeller, om man kan si det slik. Men hittil i mars har det gått bedre, og jeg tenker det vil passe bra å unne seg litt pelsull i april ;) Spent på hva du skal bruke ditt til :)

  SvarSlett
 6. Herlig garn du har fått deg, venter å se genseren din… Ha en fin lørdag hos deg!

  SvarSlett
 7. Slike avtaler er til for å brytes! Bare spør meg, hi hi
  Men jeg ER flink til å strikke av garnlageret, samtidig som jeg kjøper litt nytt.....
  Lekker garn du har bestilt deg. Nyyyydelige farger, som jeg også kan like.
  Gleder meg til å se stripegenseren din ferdig.
  Og du, takk for alle de koselige kommentarene du legger igjen i min blogg.
  Fortsatt god lørdagskveld.

  SvarSlett
 8. Jeg prøver også kun å kjøpe garn når det er ytterst nødvendig... evt når jeg er på reise... eller når jeg kommer over særdeles fine kvaliteter eller farger... og det skjer jo en gang i blant ;)

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...