fredag 28. mars 2014

Update

Tusen takk for all oppmuntring med Skappel-rekk-opp-prosjektet mitt! Sylvia påpekte at jeg sikkert hadde garn nok til to gensre her og det fikk meg til å tenke litt... Når jeg rakk opp garnet første gang orket jeg ikke å skille trådene, det var nok jobb i utgangspunktet med riller og nøsting. Men nå som jeg har fått tygget litt på det tror jeg at jeg skal prøve å få skilt de slik at jeg strikker en genser med bare Puno. Det vil være mye enklere å få den fin i fasongen og den blir ikke så kompakt. Så da er det "bare" skilling av tråder og oppnøsting som mangler før jeg prøver meg på ny. 
Du kan lese mer om opprekkingsprosjektet her og her.

Mens jeg tenkte på dette og hadde pause fra all ergrelsen, strikket jeg ferdig toppen til niesen min. Den blir nok en del for vid for jeg hadde ikke mulighet til å prøve den på så ofte. Jeg har jo ikke barn selv så å gjette størrelse på barneklær er jeg særdeles dårlig til! Men bedre med for stor enn for liten, dessuten er det jo in med ovesized allikevel. 
Planen er å overlevere den i morgen så det blir spennende å se!
Og da kommer bilder også ettervert ;)


I mellomtiden kan jeg vise frem noen snaisne sokker. Det er mor som har strikket de i gave til en venninne. Fuglemønsteret har hun tatt fra noen votter i boka "Varme votter og noen sokker" av Eva Trotzig. 


Oppskrift: egen
Pinner: 3 og 3,5
Garn: Forskjellige rester av Smart og Juvel
Str: ca 38

 Mor har vært på besøk her de siste dagene og hun kom med en liten gave fra ferie på Cuba.
Et smykke med Abeloneskjell og et armbånd, heldigen meg :) 
Veldig fin grønnfarge ikke sant? Passet perfekt til den grønne favorittgenseren min!


Her er det meldt 12-13 grader i helga og strålende sol, det skal bli digg!

Ha en fin helg alle sammen!


4 kommentarer:

 1. Så godt at du hører på gode, velmenende råd fra meg. Jeg bare kjenner til det garnet så godt, og ser for meg noe kjempemykt, som du verken kan ha jakke over, eller orker å ha på inne....... Begge garna er gode alene, synes jeg.
  Så fine sokker din mor har strikket. Greit når andre strikker sokker, kremt......jeg skal igang med Mars-sokkene nå, sånn på tampen. Tror det blir med tykt garn, jeg, så får jeg de ferdige.
  Lekre smykker også. Passet deg veldig godt, synes jeg.
  Og nå gleder jeg meg bare til å se genseren på jenta som du har strikket til. Bedre for stort enn for lite til barn. De vokser så fort, så en dag er den for liten, vet du.
  Ha en riktig god helg. Her skal en Chianti åpnes, for nå skal jeg kose meg.

  SvarSlett
 2. Så fine sokker din mor har strikket! Og fine Cuba-gaver hun har gitt til deg :-) Flotte farger på armbåndet, det passa jo veldig godt til genseren din!
  Ha en fin-fin lørdag! :-)

  SvarSlett
 3. Lykke til videre med dine prosjekter!
  Fine sokker! Også så fine smykker du har fått!! Heldige deg!;)
  Ønsker deg en finfin lørdag!:)

  SvarSlett

Jeg elsker kommentarer og leser alle :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...